Jump to content
Peter_W.

Report issues with the new site HERE

Recommended Posts

yeah, like if YC would be a 10MB website with a few .htm .css and pictures :P

I may seriously want to upload something in a few weeks, tell me if I must do something with my browsers or just wait until that bug is fixed,

Am I the only one totally unable to upload with IE8 & Firefox & Chrome ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, is this thread still being used efficiently to fix problems? I'd like an admin to confirm.

A new suggestion, if you please. Please make the default choice for "Remember me" upon login OFF. I've never been to another site that makes the default option to remember. It's easy to forget when one is out and about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[A new suggestion, if you please. Please make the default choice for "Remember me" upon login OFF. I've never been to another site that makes the default option to remember. It's easy to forget when one is out and about.

Bump

Share this post


Link to post
Share on other sites

Last one of these, I promise.

The networking buttons (notifications and friend requests) along the very top don't work when using the forum. They just lead to the homepage.

This is still an issue. It's leading me to the forum index. Also, the tooltip says "Notifcation" (sp?). Perfection, please. It's been a month.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new suggestion, if you please. Please make the default choice for "Remember me" upon login OFF. I've never been to another site that makes the default option to remember. It's easy to forget when one is out and about.

Bump again.

Also, did the "list of recently uploaded compositions" page bite the dust?? I really liked that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In addition to mentioning these at the next staff meeting (hint), I think I've discovered something which may explain the bug in people's upload links mysteriously not working.

I went to update my work description, and all of a sudden I saw two links instead of one in the upload thread:

Fantasy in Bb

Fantasy in Bb

The one on the BOTTOM didn't work.

What I guess happened is that when we switched to this new format where compositions are on the composers' profile pages rather than compositions each owning their own web page, Chopin forgot to reformat the "update" feature to work with the "profile" format. It still thinks we're using the "pg" format. So the initial upload works, but any alterations to the upload results in the website adding another, non-working link to the post.

Please correct.

Edited by Peter_W.

Share this post


Link to post
Share on other sites

More bugs.

When looking at another person's page, the "music" page isn't showing a list of the person's music.

Also, when clicking on "playlist", MY playlist shows up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the members music page doesn't show anything - then they have no music uploaded. I found one member (while deliberating works in RP) that had a blank music page... in turned out he deleted that work. I'm not sure on the Playlist thing, I just checked 5 members playlists and none of them had the same exact playlist. I'll continue to look at that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No need to bump your posts, we are using the wiki to sort all the bugs, then I will have the developers work on the list.

For reference, the wiki bug list is located here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bug: The "pin" shows no indication when the thread in question is pinned.

Suggestion: Open a new page signifying that such and such thread was pinned to one's wall.

Bug: Wall language of "review" versus "create" versus me posting versus others posting is incorrect.

Suggestion: Fix boolean tests to clarify language. Apparently the only input in the programming logic is which forum the thread is in: upload forums are automatically "reviews", other threads are automatically "created."

Aesthetic bug: Wall updates always include Original Posts because of Bug #2. Not necessary for updates that are simply postings in that thread.

Random suggestion: Get rid of the "watched topic" function, or somehow integrate it with the pinning system. They are essentially the same thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well this isn't a technical problem as such.

Why is everyone referred to as "his"

There are many female composers on this site, It would be nice if we could choose to be called "her" or have neither gender mentioned.

There's enough sexism in music (especially composition) it doesn't need to occur on this site as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, we're still waiting on that one. X_x

Poll bug: the "view users who voted NO" option on Yes/No polls does not do anything. The "view users who voted YES" option, however, does work.

Edited by Peter_W.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here's an issue.

I was listening to one of Tideman's pieces and I refreshed, now it seems whenever I go to a member's profile, the site shows I'm logged in as "cypp2009," but only when I am viewing profiles as I'm logged in as myself on the forums.

PoW

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest John Pax

Updating my profile.

If I list something in one of the fields e.g movies, tv shows the order reverses.

For example, if I input "A, B, C, and D." It shows as "D and C, B, A."

Share this post


Link to post
Share on other sites

It appears all mp3's have been wiped clean. I will get a restore, but when was the last time mp3's were working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not just my mp3s... my score files as well. They were working a few days ago! I can't believe this. Some of these works were lost when my laptop fried... and now if they are all wiped clean here on YC... this is a disaster. :sadtears:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just two quick notices here:

1. a few moments the shoutbox died and then it took a while to reboot it.

2. The site is been rather slow these days.

3. You probably notice about the uploads.

Please fix these.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...